Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Bromatologia : zarys nauki o żywności i żywieniu

Tytuł:
Bromatologia : zarys nauki o żywności i żywieniu
Autorzy:
Gertig, Henryk (1924-2011)
Przysławski, Juliusz
Temat:
Żywienie - podręczniki akademickie.
Żywność.
Rok wydania:
cop. 2006
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwo Lekarskie PZWL
ISBN:
8320032407
Opis fizyczny:
464, [1] s. : il. ; 24 cm
Klas. wewnętrzna:
MEDYCYNA
Uwagi:
Podr. akademicki
Bibliogr. s. 448-451. Indeks
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01048nam|a2200289|i|4500
001 1192000089838
003 GORZ 008
005 20231207114827.7
008 090921s2006####pl#||||g#||||||||#||pol#|
020 %a 8320032407
035 %a IDWydania23831
040 %a GORZ 008 %c GORZ 008 %e PNN
080 %a 613.2(075.8)
090 1 %2 GORZ 008 %a MEDYCYNA
100 1 %a Gertig, Henryk %d (1924-2011).
245 1 0 %a Bromatologia : %b zarys nauki o żywności i żywieniu / %c Henryk Gertig, Juliusz Przysławski.
260 %a Warszawa : %b Wydawnictwo Lekarskie PZWL, %c cop. 2006.
300 %a 464, [1] s. : %b il. ; %c 24 cm.
500 %a Podr. akademicki.
504 %a Bibliogr. s. 448-451. Indeks.
650 # %a Żywienie %v podręczniki akademickie.
650 # %a Żywność.
700 1 # %a Przysławski, Juliusz.
856 4 0 %u http://opac.ajp.edu.pl/site/recorddetail/1192000089838 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 83-200-3240-7
981 1 %a 613.2(075.8)

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Nr inwentarza:
KS 36454
Położenie:
Czytelnia Główna
Sygnatura:
613
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
nowa
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Lokalizacja:
Poziom 1 Biblioteki Głównej
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies