Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Administracja samorządowa w teorii i praktyce

Tytuł:
Administracja samorządowa w teorii i praktyce
Autorzy:
Gawkowski, Krzysztof (1980- )
Temat:
Administracja lokalna - Polska - historia.
Administracja lokalna - Polska - 1990-.
Rok wydania:
2017
Wydawca:
Toruń : Wydawnictwo Adam Marszałek
ISBN:
9788380197572
Opis fizyczny:
276 stron : ilustracje (w tym kolorowe) ; 23 cm
Klas. wewnętrzna:
ADMINISTRACJA
Uwagi:
U góry okładki: Samorząd Terytorialny
Bibliografia na stronach 269-276
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01302cam#a2200313#i#4500
001 1192900565571
003 GORZ 008
005 20231207132649.5
008 180102s2017####pl#a#########|000#0#pol#c
020 %a 9788380197572
035 %a xx004209214
035 %a (NUKAT)vtls004209214
040 %a Ł U/BWZ %b pol %e PNN %c Ł U/BWZ %d Ł U/AS %d KAT U/MBs %d WA M/HB %d GORZ 008
090 1 %2 GORZ 008 %a ADMINISTRACJA
100 1 %a Gawkowski, Krzysztof %d (1980- ). %e Autor
245 1 0 %a Administracja samorządowa w teorii i praktyce / %c Krzysztof Gawkowski.
260 # %a Toruń : %b Wydawnictwo Adam Marszałek, %c 2017.
300 %a 276 stron : %b ilustracje (w tym kolorowe) ; %c 23 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
500 %a U góry okładki: Samorząd Terytorialny.
504 %a Bibliografia na stronach 269-276.
650 # %a Administracja lokalna %z Polska %x historia.
650 # %a Administracja lokalna %z Polska %y 1990-.
710 2 # %a Wydawnictwo Adam Marszałek. %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u http://opac.ajp.edu.pl/site/recorddetail/1192900565571 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-8019-757-2

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KS 59922
Położenie:
Wypożyczalnia Główna
Sygnatura:
352/354
Status:
Wypożyczona
Stan fizyczny:
nowa
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Lokalizacja:
Poziom 0 Biblioteki Głównej
Niedostępny
Nr inwentarza:
KS 59923
Położenie:
Wypożyczalnia Główna
Sygnatura:
352/354
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
nowa
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Lokalizacja:
Poziom 0 Biblioteki Głównej
Wolny dostęp

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Nr inwentarza:
KS 59921
Położenie:
Czytelnia Główna
Sygnatura:
352/354
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
nowa
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Lokalizacja:
Poziom 0 Biblioteki Głównej
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies